jozanmagyar Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz 2010.06.23. 12:00

Gyurcsány pert nyert a goj motorosokkal szemben

Rágalmazás miatt perelték be a volt miniszterelnököt és tanácsadóját.

 A bíróság bűncselekmény hiányéban megszüntette a Goj Motorosok Egyesülete feljelentése nyomán Gyurcsány Ferenc és Gréczy Zsolt ellen nagy nyilvánosság előtt és jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás vétsége miatt indult eljárást.

A gój motorosok azt kifogásolták, hogy a választások előtt a Táncsics Mihály Alapítvány gondozásában megjelent Gyarapodó Magyarország 2002-2010 kötet 105. oldalán az szerepelt, hogy 2006. október 23-án a Goj Motorosok Egyesülete zavarta meg az új 56-os emlékmű avatási ünnepségét.

Az ügyben helyreigazítást tett a szerkesztő Gréczy Zsolt, aki azonban a goj motorosok szerint a helyreigazításban az eredetinél is súlyosabb kijelentéseket fogalmazott meg. Például azt, hogy a goj motorosok kirekesztők és nem demokratikusak. Az egyesület ezért tett feljelentést rágalmazás miatt.

atv.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jozanmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr492102689

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyurcsány pert nyert a goj motorosokkal szemben 2010.06.25. 17:04:01

Kaptam levelet, hogy mit szólok a címben szereplő tényhez. -Én leszarom – mondja Gyík Engem igazából nem hat meg. Emlékezem, amikor a Gój Motorosok megjelentek a köztudatba, ozt’ ennyi. Most tudtam csak meg, hogy honlapjuk is van. Elolvasta...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bölcs Bagoly 2012.01.13. 17:45:42

A vádak teljesen alaptalanok, hiszen Gyurcsány Ferenc ÁRTATLAN!
süti beállítások módosítása