jozanmagyar Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz 2010.07.05. 06:36

Nagy nemzeti együttműködés - kötelező jelleggel

A napokban látott napvilágot hogy kötelező lesz kitenni közintézményekbe a nemzeti együttműködés nyilatkozatát. (Csak így kisbetűkkel természetesen nemecsek ernő után szabadon). Méghozzá az sem mindegy hogy hogyan szigorú szabályozás van, amelynek meg kell felelni. Természetesen magától érthetödő hogy a Lenin szobor 20 éve megüresedett helyét fel kell tölteni valamivel és mivel remek kormánya van Magyarországnak, aki mindenről gondoskodik így ezt is elintézte nekünk. Köszönjük Viktor!

Egyetértek mindenkivel abban, hogy ezzel nem lehet egyetérteni. Amikor először olvastam az indexen azt hittem ez vicc. De komolyan. Az után, amikor rákattintottam a minisztérium honlapjára mutató linkre még akkor is volt bennem némi kétely, hogy á ilyen csak nemlétezik ilyen. Európa kellős közepén nem hiszem el, hogy létezik még a tekintélyelvűség és az önkényuralmi pátosz. Ám be kellet látnom tévedtem. Orbánnék valóban túllépték azt a határt amelyet tolerálni lehet.

Az iskolában tilos politizálni – halottam sokszor tanáraimtól annak idején mikor közéleti kérdésekről beszélgettem barátaimmal – ám úgy tűnik ez a nyilatkozat nem politika, sőt távol áll tőle. Hisz az iskola, ha az óta nem változott a szabályozás, ami azért korántsem ennyire biztos közintézmény. Vagyis minden osztályterembe a címer után ez lesz a következő kötelező darab.

A Viktatúra önkényuralmi szimbólumainak kötelezővé tétele úgy tűnik megkezdődött. De most komolyan ez már az abszurdizmus. Viktor úgy tűnik már megszűnt Fiatal Demokratának lenni és a szövetségéből is mára polgári parancsnokság lett így itt az idő –kedves Fideszes kollegák – hogy népünk nagy vezére Rákosi és Sztálin nyomdokaiba lépjen.

VIKTOR VIKTOR!

Ezt az arcátlanságot is ki csinálta meg? Hát CSAK A FIDESZ

Update: A Facebookon már csoport is alakult hogy a közösségi oldalra is kötelező legyen kifüggeszteni csatlakozz

A bejegyzés trackback címe:

https://jozanmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr882129496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása