jozanmagyar Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz 2010.06.21. 21:21

Gyurcsány felvette a kesztyűt

"Üzenem a Fidesz elnökének: ha harc, hát legyen harc" – jelent meg Gyurcsány Ferenc blogján aki ezzel egyetemben azt is hozzátette, ha megvádolják ő kész lemondani mentelmi jogáról. Úgy tűnik, tehát hogy Gyurcsány felvette a kesztyűt. A volt kormányfő bejegyzésében azt is firtatja, hogy a Fidesz egyetlen választási ígéretével ellentétes intézkedést - sok százezer embernek adóemelést - hozott.

„Fenyegetőznek a fiúk. Börtönbe akarnak küldeni. De akkor miért beszélnek róla, miért nem teszik? Vajon mi a szándékuk? Ijesztgetnek?" – teszi fel a kérdéseket Gyurcsány Ferenc blogjában, majd megjegyzi: utóbbi esetben rossz helyen kopogtatnak.

„Üzenem a Fidesz elnökének: ha harc, hát legyen harc. Én nem fogok kitérni előle. De legyen annyira férfi, hogy ne a táskahordóit küldje rám. Ne
legyen gyáva. Mert az nem csak neki szégyen, hanem az országnak is. Az tudniillik, hogy gyáva miniszterelnöke van” - vélekedik tovább Gyurcsány írásában.

A volt kormányfő internetes naplójában egyértelművé teszi: lemond mentelmi jogáról, ha megvádolják. „Csak nem gondolják, hogy kirohanásaik hatására mást fogok gondolni, képviselni, cselekedni? Félreismernek, ha azt hiszik, hogy mentelmi jogom mögé fogok bújni. Eszembe sincs. Ha megvádolnak, önként mondok le mentelmi jogomról, hogy vádlóim, a politikai méregkeverők szemébe nézhessek. Ha a politikai küzdelmet bíróságon akarják lefolytatni, én állok elébe. Vádlott helyett vádlójuk leszek. Vádlója ennek a torz, erőszakos, megfélemlítésre játszó Fidesz-világnak. Leleplezője a kétszínűségnek, a megtévesztésnek, a hazugságnak.”

Majd hozzátette: „pár éve még kormányfőként gyomorforgatónak neveztem, hogy az ellenzéki Fidesz elnöke politikai könyveinek bevételét magáncélra tartotta meg. Nyilván ez kellett vagyonbevallásához, tettem hozzá. Nyilat
kozatom után két nappal az elnök egyik famulusa sajtótájékoztatót hívott össze, hogy bejelentse: szemmel látható, hogy a miniszterelnök elmeháborodott. A politikai kritikára személyes támadással válaszoltak.”

„Az elmúlt hetekben hevesen ostoroztam az újonnan megválasztott miniszterelnök adóhazugságát. Emlékezzünk: a Fidesz egyetlen
választási ígérete az azonnali és nagyarányú adócsökkentés volt. Ehhez képest a bejelentett egykulcsos adó nagyarányú adóemelés sok százezer embernek. Átvertek bennünket, nem kicsit, nagyon. A politikai kritikára most sem válaszolnak, helyette börtönnel fenyegetőznek” – olvasható a bejegyzésben.

„Üzenem a Fidesz elnökének: ha harc, hát legyen harc. Én nem fogok kitérni előle. De legyen annyira férfi, hogy ne a táskahordóit küldje rám. Ne legyen gyáva. Mert az nem csak neki szégyen, hanem az országnak is. Az tudniillik, hogy gyáva miniszterelnöke van” – áll Gyurcsány írásában.

 

Ferenc ehhez sokat hozzáfűzni nem lehet csupán annyit ezt vártuk tőled

Gyurcsány blog/jozanmagyar

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jozanmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr452099342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eml 2010.06.22. 11:31:38

Ha nem bírják elítélni, csak meghurcolják, akkor HŐS LESZ! Hajrá Fidesz!

Szittyós Feri 2010.06.22. 21:23:17

@eml: milyen hős? Az Apró-lány majd hordhatja be neki a cigit, akkor talán nem bicskázzák meg az életképtelen testét a kóterban. Mondjuk faszt többet fog fogni mint kilincset, állítólag szeretek benn az ilyen vékonyabb fajta fiúkat.
süti beállítások módosítása