jozanmagyar Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz 2010.06.16. 18:48

Elesett a Fidesz Újbudán

Ha egy párt nem demokratikus úton kezeli belső konfliktusait mit várhatunk tőle országosan?

 

Az atv.hu információi szerint a Fidesz országos elnöksége kezdeményezte a XI. kerületi szervezet feloszlatását. Indoklásuk szerint erre azért volt szükség, mert „a helyi szervezeten belül évek óta belső háború zajlik, a csoport legalább öt részre szakadt. A szervezeten belüli konfliktus, többek között, jelentős mértékben csökkentette a csoport és rajta keresztül a Szövetség önkormányzati munkájában hatékonyságát”.

 

Az atv.hu információi szerint az ellentét már olyan mértékű, hogy a felek képtelenek kompromisszumot kötni egymással, és súlyosan veszélyeztetik a Szövetség 2010-es önkormányzati munkájának hatékonyságát.

A Fidesz elnöksége szerint a konfliktust csak a teljes feloszlatással lehet kezelni és új embereket kell az újbudai alapszervezetbe tenni „mivel a helyi szervezet egysége és hatékony működése csak ezen a módon állítható helyre”.

Mint arról több híradás is tanúskodik az újbudai Fidesz évek óta kitartóan, de sikertelenül ostromolja a kerület baloldali vezetését, elsősorban Molnár Gyula szocialista polgármestert. A leginkább célkeresztbe került ügyük a Kopaszi-gát fejlesztésével, az azzal összefüggő állítólagos ingatlaanpanamákkal kapcsolatos rendőrségi-ügyészségi feljelentésük volt. Ugyanakkor tavaly nyár végén a nyomozó- és a vádhatóság is megalapozatlannak tartotta a feljelentők állításait.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jozanmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr242086922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szittyós Feri 2010.06.22. 21:19:39

Majd a mangalica Wieszt megvédi a demokráciát, baszod.
süti beállítások módosítása